Webshop » Onze Merken » Kartell

Kartell

De eerste collectie huisgeuren van Kartell Fragrances werd in januari 2015 gelanceerd tijdens de Maison & Objet-show in Parijs. 8 parfums en 4 verschillende soorten diffusers in verschillende vormen en kleuren, resulteerde in een totaal van bijna 70 combinaties die nauw verbonden zijn met Kartell's kernactiviteit design als een esthetische expressiebinding van vorm en functie.
 
Kartell Fragrances komt in een scala aan opties, van geurkaarsen tot elektronische apparaten met capsules en diffusers, en correleert met het doel van parfums: om van onze woonruimtes ontspannende en aangename plaatsen te maken om ons mentale welzijn te bevorderen.

Verfijning, ironie, kleur en technologie matchen met nieuwe vormen en spelen met de zintuigen van geur en design met als resultaat dat deze nieuwe collectie uniek is in de internationale parfumwereld.

De taak om sfeer en design te coördineren werd toevertrouwd aan architect Ferrucio Laviani, die werd bijgestaan ​​door buitengewone 'expertneuzen' van enkele van de beste parfumhuizen ter wereld: Annie Buzantian, Honorine Blanc en Fabrice Pelegrin (Firmenich), Mathieu Nardin (Robertet), Céline Ripert (Mane), Sèbastien Plan en Marie Hugentobler (Cosmo International).

Hier kan u de producten van Kartell bekijken. 

547965-1059-705-contain