Webshop » Onze Merken » A.M. de Paris

Supplement d'A.M. de Paris

Supplement d'A.M. de Paris is een Parijs merk van mode-accessoires (stola's, tassen, sieraden), collecties briefpapier en wanddecoratie gemaakt door Agnes de La Moureyre. 

Hoogwaardige sjaals, sterk vrolijke kleuren, uitgebreide patronen en zeer zachte en natuurlijke stoffen. Sinds kort is de collectie uitgebreid met tassen en kettingen .

De collectie van Supplement d'A.M. de Paris wordt bedacht en ontworpen in Parijs.  Maar de ontwikkeling en  afwerking gebeurt door ambachtslieden in India en Peru.  Elk stuk wordt met de hand gemaakt, van het verven van garens, het spinnen tot het weven.

Dit is wat het materiaal tot leven brengt en dit kleine supplement van AM toestaat ...

Supplement d'A.M. de Paris zorgt er nauwgezet voor dat geen enkel kind werkt bij de vervaardiging van zijn producten, voor de vaststelling van normale werkdagen en -uren, gezonde arbeidsomstandigheden en moedigt de implementatie van sociale maatregelen aan om ambachtslieden en hun families te beschermen. 

Supplement d'A.M. de Paris onderhoudt nauwe banden met de ambachtslieden en zorgt voor het wederzijds respect dat essentieel is voor het creëren van kwalitatieve producten. 


Hier kan u de producten van Supplement d'A.M. de Paris bekijken. 

img-5818-scaled