Webshop » Onze Merken » Max Benjamin

Max Benjamin

Iers familiebedrijf met Belgische roots

Max Benjamin is een Ierse familiebedrijf opgericht door Orla Van den Bergh met de hulp van haar broers Mark en David. Vernoemd naar de tweeling van Orla "Max en Ben", begon het bedrijf in de vroege jaren negentig met de productie van hand gegoten natuurlijke kaarsen. Leuk om te weten dat de grootvader van Orla Van den Bergh afkomstig was van Berchem.


Luxe huisgeurcollecties 

Max Benjamin is sindsdien aanzienlijk geëvolueerd en de luxe huisgeurcollecties zijn nu te vinden in wereldberoemde warenhuizen zoals Harrods in Londen en Le Bon Marché in Parijs. Modern design, natuurlijke ingrediënten en doordachte methoden hebben de kaarsen, diffusers en geurkaarten van Max Benjamin overal ter wereld gewaardeerd en geliefd gemaakt.


Natuurlijk

De beste etherische oliën worden geselecteerd, gecombineerd en gecreëerd tot de unieke Max Benjamin geur. De hand gegoten kaarsen bestaan uit 100 % natuurlijk was zonder schadelijke stoffen zoals pesticden of sulfaat. Duurzaamheid is erg belangrijk, men kan zelfs de verpakking recycleren.  De producten worden ook niet getest op dieren.


Holistische eigenschappen

De aroma's zijn zo ontworpen om lichaam en geest te ontstressen,  te ontspannen en te kalmeren. 
Uit een brede waaier aan aroma's van bloemen, fruit, kruiden, citrus en hout  kan iedereen zijn gading vinden om zo de optimale sfeer thuis te creëeren. 

Hier kan u de producten van Max Benjamin bekijken. 
Max Benjamin heeft 4 Collecties:
  • Classic Collectie
  • Amalfi Collectie
  • Ocean Islands Collectie
  • Provence Collectie

Het gamma geurkaarsen en diffusers van Max Benjamin bevat verschillende geuren. Kies je eigen favoriete aroma uit een collectie van bloemen, fruit, kruiden, citrus, hout en kruiden om zo verschillende sferen te creëren in je huis...